Sistemul de fascicol conic 3D

Scanora 3D a fost proiectat ca sa usureze la maximum procesul de diagnosticare medicala. Sistemul AutoSwitch selectioneaza in mod automat tipul de radiografie, fara a fi necesara schimbarea senzorilor sau repozitionarea pacientului ori realinierea aparaturii. Scanarea de scurta durata combinata cu o calitate marita a imaginilor preluate dovedeste eficienta acesteri tehnologii.

Suport rigid pentru pacienti

Scanora 3D este echipat cu un scaun si un suport motorizate pentru o pozitionare a pacientului mult mai precisa si mai usoara. Suportul barbiei si cel al zonei temporale ale craniului fixeaza cu fermitate pozitia pacientului pentru a elimina miscarile.

Pregatire usoara pentru preluarea imaginilor radiologice

Scanora 3D ofera programe presetate care acopera intreaga paleta a necesitatiilor medicale. In acest mod pregatirea aparaturii pentru preluarea imaginilor este extrem de usoara. Pozitionarea pacientului se poate face si prin intermediul ecranului de comanda de la distanta utilizand luminile de pozitionare si control

Previzualizarea imaginii preluate


Dupa expunere imaginea preluata este previzualizata pe panoul de control ClearTouch. In acest mod se poate verifica daca procedura de preluare a imaginii a fost corecta.
Odata imaginea previzualizata acceptata ea este preluata de statia de diagnosticare pentru examinare. ART - sistemul software sofisticat de ajutor in diagnosticare va poate oferi unelte extrem de pretioase procesului de examinare. Dureaza circa 1-2 minute pentru o reconstructie primara a imagisticii create.

PERSONAL CALIFICAT / APARATURA CE RESPECTA CELE MAI EXIGENTE CERINTE / NIVEL DE RADIATIE SCAZUT CU 90%